Kolo in ladja

Priljubljeno kombinacijo kolesarjenja in bivanja na ladji vam nudimo v vseh delih Evrope.

SKUPINSKA POTOVANJA

Hedonisti boste prišli na svoj račun na potovanju z Anna Maria V po Burgundiji. Kapitan Arjan z ženo Danijelo je lani barko popolnima obnovil in predelal, tako da so kabine večje in tudi imajo TWC. K sreči sta na barki ostala sproščen in zabaven duh! Ladja je domačen plavajoč hotelček na katerem se boste odlično počutili, kolesarili pa bomo po enkratni Burgundiji - srcu Francije, kamor slovenska noga ne stopi prav pogosto. Več o turi...

Ljubitelji zgodovine boste uživali na kolesarjenju od Bruggea do Amsterdama. Nameščeni na družinski barki Gandalf bomo z vode in kolesa spoznavali slovite zgodovinske kraje Brugge, Gent, Antwerpen in Schoonhoven, vmes pa uživali tudi v naravi južne delte Rena. Več o turi...

INDIVIDUALNA POTOVANJA

anna maria VMed prvomajskimi prazniki se boste dišav tulipanovih polj in drugih rožic naužili med Tulipanovom krogom po Nizozemski. Vaša ladja odpluje krog po provinci Južna Holandija in se ustavi ob najlepših poljih. Zamudili ne boste niti cokel, izdelave okusne Gaude in si ogledali tudi živahni Amsterdam.

Od Passaua do Dunaja lahko potujete s kolesi in ladjo z obnovljeno Theodor Körner. Izjemno priljubljeno potovanje je mogoče na različne dni odhoda, vendar je zelo zasedeno, zato priopročamo zgodnje prijave. Klasična kraljevskocesarska nostalgija in avstrijska prijaznost. Auf Wiedersehen!

Letošnja novost je kolesarjenje in plovba po romantičnem zaledju Neaplja - polotoku Amalfi. Tu so posneli številne romantične filme, tudi vi obiščete otoka Ischia in Capri! Vi pa boste uživali v pokrajini, vinu in pašti.

Če bi potovanji začeli kje bližje - ladja Vita Pugna pluje po reki Pad med Mantovo in beneško laguno. Med pristanišči kolesarite skozi znamenita stara italijanska mesta Mantova, Piacenza in Ferrara. Tura se sklene v Benetkah, pred tem si lahko ogledate še bogate vile beneških trgovcev na rivieri reke Brente. Spomladi in jeseni so vam na voljo tudi kolesarjenja med Dalmatinskimi otoki.

 

Naročilo na E-novice

facebook    gplus    Pinterest

Helia d.o.o turistična agencija
Helia d.o.o.
Trubarjeva cesta 8
4260 Bled
Slovenija
Tel.: 04 57 65 600
Fax.: 04 57 65 601
Mob.: 031 544 544
© Helia d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba ideART