Pokličite nas: 031 544 544

Rečna jahtanja

Si želite spoznati svet malce drugače, pa ne veste kako? Ponujamo vam idealen način - z rečno jahto, ki jo upravljate sami. Med plovbo uživate v čudoviti naravi ter spoznavate zgodovinske in kulturne znamenitosti dežele, ki ste si jo izbrali, daleč od stresa in hrupa mestnega življenja doma.

Z lahkoto! Morda se sprašujete, ali boste sposobni upravljati jahto brez predhodnega znanja? Odgovor je DA, če brez težav obvladate vožnjo in parkiranje z avtomobilom. Ne glede na spol.

Nameščeni ste na motornih jahtah z blokiranim motorjem (do 8 km/h) in dvema krmilnima mestoma, za upravljanje pa ne potrebujete nobenega dovoljenja ali izpita. Ob prihodu v izhodiščno bazo vas tamkajšnje osebje seznani z načinom upravljanja jahte, ogledate si video projekcijo, dobite knjižico v angleškem jeziku z in formacijami o deželi in reki ter pisna navodila za upravljanje jahte. V primeru težav pa lahko izhodiščno marino pokličete iz telefona na jahti. Jahte so velike od 10 do 12 m in imajo 2 do 6 ležišč (posteljnina vključena). Na vsaki jahti je tudi popolnoma opremljena kuhinja, družabni prostor, sončna paluba, najmanj en tuš in WC ter predpisana varnostna oprema.

In še...

Opisana jahtanja so le nekateri od predlogov, kam se lahko podate na drugačne počitnice, kjer boste v neposrednem stiku z naravo in mesti, skozi katera plujete.

Več o jahtanju

Naročilo na E-novice

Helia d.o.o turistična agencija
Helia d.o.o.
Trubarjeva cesta 8
4260 Bled
Slovenija
Tel.: 04 57 65 600
Fax.: 04 57 65 601
Mob.: 031 544 544