Pokličite nas: 031 544 544

Družabna kolesarjenja

Za vse, ki uživate v skupinskih potovanjih, pristnih doživetjih in zabavnem druženju; tistim, ki se šele spoznavate s kolesarskimi potovanji ter vsem ki, uživate v vodenih predstavitvah dežel.

Preveri ponudbo

Skupino praviloma sestavlja od 10 do največ 16 udeležencev. Spremlja jo slovenski vodnik s predpisano licenco. Vodnik skrbi za vse plati potovanja, tudi za tehnično pomoč manj izkušenim kolesarjem. V ceni potovanj je vključeno tudi skupinsko nezgodno zavarovanje potnikov.

Po svoje

Za vse, ki radi potujete neodvisno in sami, v dvoje ali v manjši skupini določate tempo kolesarjenja, postanke, oglede in obroke, ne da bi ob tem pogrešali udobje, ki ga nudi organizirano potovanje.

Preveri ponudbo

Udeleženci kolesarite samostojno, brez vodnika. Že pred odhodom na potovanje dobite popolno potovalno dokumentacijo, z opisi krajev in poti, natančnimi navodili o dnevnih etapah in smeri kolesarjenja ter zemljevidi. Prenočišča na poti so vnaprej rezervirana, poskrbljeno je za prevoz prtljage med hoteli. Med težjimi vzponi vam pri nekaterih potovanjih lahko na pomoč priskoči spremljevalno vozilo.

Samo 8

Polvodena potovanja za vse, ki radi potujete v manjši skupini a želite možnost samostojnega raziskovanja. Super za zaključene skupine - gremo po vaši želji.

Preveri ponudbo

Vodnik ali spremljevalec s spremljevalnim vozilom sledi kolesarjem po najbližji možni poti. Na vnaprej dogovorjenih mestih se sreča z udeleženci, v nujnih primerih je vedno dosegljiv po telefonu. Skrbi za prevoz prtljage, osnovna popravila in z udeleženci vsakodnevno pregleda program in potek trase ter organizira oglede.

Gostje s pomočjo potovalne knjižice z zemljevidom kolesarijo sami. Potovanja potekajo po lažjih, jasno označenih poteh.

Naročilo na E-novice

Helia d.o.o turistična agencija
Helia d.o.o.
Trubarjeva cesta 8
4260 Bled
Slovenija
Tel.: 04 57 65 600
Fax.: 04 57 65 601
Mob.: 031 544 544