Helia kolesarski izleti

Češnjev antimaraton!

Helia-izlet s kolesi v Brda
razprodano
Helia-izlet v Brda
Cena:
50 €
Odhod
02 Junij 2019
Trajanje
1 dan
Dolžina
45 km
Vodnik
Sašo Skalič
Država
  • Slovenija
Začetna točka
Ljubljana, Kranj, Bled
Težavnost
  • 2
Prijava Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Radi kolesarite in jeste češnje. Potem so za vas Brda v juniju pravi kolesarski cilj. Pridružite se nam na izletu po neznanih koncih Slovenije z zaključkom v romantičnem Šmartnem v srcu Brd.

Narava poti: trasa je popolnoma nezahtevna in povprečna telesna pripravljenost zadostuje.

Program

Zgodaj zjutraj se srečamo v Ljubljani in odpravimo proti Bohinju. Tam zapeljemo kar s kombijem na vlak, odsopihamo skozi tunel in uživamo v krasni vožnji skozi Grapo do Mosta na Soči. Tu se spet postavimo na avtomobilska kolesa in zapeljemo na Kolovrat. Na Gradu je ena najlepših razglednih točk v Sloveniji. Pogled na Krnsko pogorje na eni strani in Tržaški zaliv na drugi je edinstven.

Po kratkem sprehodu po državni meji in skozi muzej prve svetovne vojne na prostem zajahamo kolesa in se po krasni novo asfaltirani cesti spustimo v Kambreško. Tu nas v stari hiši pozdravi prav po primorsko nabrita Jožica, ki je spretna tudi s kuhalnico in nam pripravi kaj dobrega na žlico. Hiša je tudi imenitno nenavaden muzej, kjer se boste takoj počutili doma, z veseljem boste spili kvartinček rdečega pod maršalovo sliko ;)

Popoldne odkolesarimo po grebenu med Sočo in Idrijco, uživamo v pogledih na Matajur, Sveto Goro in furlansko ravnino. S Korade se spustimo prav v srce Brd - Dobrovo. V tej posebni vasici zaključimo kolesarjenje, se sprehodimo po srednjeveških uličkah in nakupimo češnje. Čaka nas le še vrnitev v Ljubljano, kamor se vrnemo v večernih urah.


Cena

Cena izleta na osebo: 50 €

Cena vključuje: prevoz oseb in koles na omenjeni relaciji, vozovnico za vlak. Malico na žlico, vstopnino v vaški vojaški muzej. Odlično vodenje poznavalca krajev ob poti. Organizacijo potovanja in DDV.

Doplačilo: najem klasičnega turnega kolesa 15 €. Najem električnega kolesa 35 €.

Minimalno število prijavljenih: 8 oseb.

Izračun cene temelji na ponudbah, kot so nam jih posredovali partnerji na dan 14.2.2019.

Roki plačil:
- ob prijavi 100% skupne cene.

Zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris ni vključeno v ceno programa, lahko pa ga uredimo skupinsko na osnovi vašega naročila za dodatno plačilo. Pri tem potnikom nad 70 let zavarovalnica zaračunava 100 % doplačilo. Nezgodno zavarovanje je vključeno s strani agencije kot sestavni del programa.
Pridržujemo si pravico do spremembe programa iz razlogov višje sile (vreme, lokalne /naravne/politične razmere...). Navedeno število kilometrov je informativne narave in se lahko spremeni zaradi objektivnih okoliščin kot so razmere na cestah, vreme ali sestava skupine.

Splošne določbe: Skladno z 900. členom OZ si pridržujemo pravico do zvišanja cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih in drugih prevoznikov.
Skladno z 902. členom OZ si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega aranžmaja in so vam na voljo tudi na sedežu agencije.

Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

facebook    gplus    Pinterest

Helia d.o.o turistična agencija
Helia d.o.o.
Trubarjeva cesta 8
4260 Bled
Slovenija
Tel.: 04 57 65 600
Fax.: 04 57 65 601
Mob.: 031 544 544
© Helia d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba ideART
Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.
Več informacij V redu