Pokličite nas: 031 544 544

Individualni treking

Individualna potovanja so primerna za pohodnike, pare ali majhne skupine, ki radi sami določajo tempo hoje in oglede ter uživajo v neodvisnosti. Praviloma potekajo brez vodnikov.

Preveri ponudbo

Praviloma potekajo brez vodnikov (včasih v mednarodni skupini z lokalnim vodnikom), udeleženci vnaprej dobijo popolno dokumentacijo o potovanju - opis poti, zemljevide ali gps podatke.

Za udeležence, ki do izhodišča potujejo z lastnim prevozom, so na voljo urejena parkirišča za čas potovanja in prevoz prtljage med prenočišči.

Skupinski treking

Naša skupinska vandranja lahko označimo kot nezahtevna doživljajska peš potovanja med kraji s številnimi obpotnimi zanimivostmi. Ves čas potovanja skupino spremlja slovenski vodnik.

Preveri ponudbo

Tempo hoje počasen in nezahteven ter primeren vsakemu povprečnemu pohodniku. Posebej huda kondicija ni potrebna, vsekakor priporočamo dobro obutev, prisrčnico in dobro voljo.

Skupino sestavlja do 15 udeležencev, ki jih ves čas potovanja spremlja slovenski vodnik s predpisano licenco, včasih tudi z licenco gorskega vodnika.

Vandranja in trekingi

Poletni trekingi so namenjeni vsem, ki želijo spoznavati nove dežele na najbolj neposreden način. V stiku z okolico in z lastnim vloženim trudom. Potovanja so podobna kolesarskim, le da uporabljate drugačno potovalno sredstvo - noge. Nudimo vam dve osnovni vrsti trekingov: skupinske in individualne ture.

Naročilo na E-novice

Helia d.o.o turistična agencija
Helia d.o.o.
Trubarjeva cesta 8
4260 Bled
Slovenija
Tel.: 04 57 65 600
Fax.: 04 57 65 601
Mob.: 031 544 544