IZVIRNA POTOVANJA V PRISTNE KRAJE

Doživljajska zimska, kolesarska in treking potovanja, dopusti in počitnice, izleti ter aktivni vikendi za vsakogar!

Izberite izmed našimi priljubljenimi turami.

Zimski tekaški vikendi so v prodaji

Tudi v prihajajoči zimi se odpravljamo na tekaške vikende, ponudbo si že lahko ogledate!

Razprodaja koles 2023

Z letošnjo razprodajo koles začnemo 10. oktobra. Na voljo bodo touring, fitness, cestna in električna kolesa, vsa po zelo ugodni cenah.

Potovanja s kolesom

Skupinska kolesarjenja

Udobna skupinska potovanja za vsakogar v spremstvu vodnika in spremljevalcev.

Preveri programe ...

Samo 8

Samo 8

Kolesarska potovanja v malih skupinah samo do 8 oseb s spremljevalnim vozilom.

Preveri programe ...

Potovanja s kolesom

Individualna potovanja

Udobna kolesarska potovanja za tiste ki radi potujejo sami, a z urejenimi prenočišči in prevozom prtljage.

Preveri programe ...

S kolesom in ladjo

Kolo in ladja

Izbor priljubljenih potovanj v kombinaciji ladje in kolesa!

Preveri programe ...

Pet na žlico in po grlu...

Da naša potovanja niso samo brcanje pedalov in kamnov čivkajo že vrabci na strehi :) Ko je kilometrov in kulture enkrat dovolj se je treba vsesti in kaj popiti, da človek, kako bi se reklo, ne pade v "švohotnost". Tule pet naj naj naj na žlico in po grlu:

Večerja med sidri v pomorskem muzeju - v hotelčku Corte Nettuno v Otrantu, tura Apulija. Lastnik je lušten hotelček spremenil v pomorsko zbirko svojih starin, večerjo samih svežih domačih dobrot pa začinijo še vedno odlično razpoloženi in nasmejani natakarji! (... predhodna popoldanska malica v obmorski vasici v stari italjianski štacuni: pol štruce belega, mortadela in sir s prilogo morskih ježkov in kvartin belega...)

Večerja vsak dan v drugem jeziku ali karkoli kar na krovu Anne Marie V (tura Burgundija) skuha naša Daniella. V tednu dni jemo imenitne francoske ter slastne jedi iz vsega sveta in na koncu prosimo za milost :)

Sprehod med kosilom ali kosilo med sprehodom? Tura Dolce Veneto - med ogledom navdušujočega renesančnega mesteca nas očarljiva petrarkovska domačinka Laura (človek kar malce pozabi na lakoto :)) pelje še na guštiranje domačih dobrot, od stojnice do stojnice, pa v krasne gostilne, da vinca, sorbeta, sladoleda in espressa, vse kar mimogrede in peš, sploh ne omenjamo...

Najboljši desert? Stekleni štrudl. Ko boste naslednjič na Bledu ne zapravljajte časa s slabimi ponaredki kremšnit ampak zavijte v hotel Triglav in naročite stekleni štrudl. Pa povejte, da so vas poslali s Helie in takoj bodo vedeli, koliko je ura ;)

Najboljša sveža kava? Tista, ki jo na plinskem gorilniku skuha naš Tomaž med panoramskim sprehodom pod Semmeringom na Cesarski turi!

Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.