IZVIRNA POTOVANJA V PRISTNE KRAJE

Doživljajska zimska, kolesarska in treking potovanja, dopusti in počitnice, izleti ter aktivni vikendi za vsakogar!

Izberite izmed našimi priljubljenimi turami.

Ob Muri - dodaten zagotovljen odhod 29.5.2024

Odprli smo še en odhod na priljubljenem potovanju od izvira Mure to Cmureka konec maja, odhod je zagotovljen. Več o tem imenitnem kolesarskem potovanju...

 

Zadnja mesta na potovanjih Kolo in ladja Hrvaška

Na letošnjih križarjenih s kolesarjenjem je prostega le še nekaj kabin. Iz Opatije odhod 27.4. na ladji premium tipa sta na voljo še kabini na in pod palubo. Iz Splita - južna Dalmacija pa so v pomladnih terminih na voljo kabine na tradicionalnih ladjah, odhodi 11., 18. in 25. maja. Če se še odločate nikar več ne odlašajte! Več o priljubljenih potovanjih kolo in ladja...

 

Potovanja s kolesom

Skupinska kolesarjenja

Udobna skupinska potovanja za vsakogar v spremstvu vodnika in spremljevalcev.

Preveri programe ...

Samo 8

Samo 8

Kolesarska potovanja v malih skupinah samo do 8 oseb s spremljevalnim vozilom.

Preveri programe ...

Potovanja s kolesom

Individualna potovanja

Udobna kolesarska potovanja za tiste ki radi potujejo sami, a z urejenimi prenočišči in prevozom prtljage.

Preveri programe ...

S kolesom in ladjo

Kolo in ladja

Izbor priljubljenih potovanj v kombinaciji ladje in kolesa!

Preveri programe ...

Kaj poganja vaše električno kolo?

Na kratko tri stvari - vaše noge, elektrika in programska oprema.

Kolesarsko gibanje nog bo čez zimo malo počakalo, kondicijo lahko nabirate na sprehodih ali mogoče z zimskimi športi, ko enkrat pade sneg.

Ko bo kolo čez zimo počivalo boste nekaj prihranili pri položnici za elektriko. Vsekakor pa bo treba prezimiti tudi električne komponente. Pišemo o baterijah, ki jih čez zimo velja hraniti v suhih in toplih prostorih. Torej ne na kakih extremni mestih blizu peči centralnega ogrevanja ali globoko v vlažni kleti. Pravtako je dobro, če baterijo pred hranjenjem delno spraznite na kakih 50%. Če je mogoče, snemite tudi regulator / programator pomoči.

Zadnje kar poganja vaše električno kolo pa je programska oprema. Vendar podobno kot programska oprema vašega telefona, računalnika in televizorja tudi vaše ekolo potrebuje redno posodabljanje softwera. Ste sploh kdaj pomislili na to? Niste edini, večina uporabnikov na to sploh ne pomisli vse do takrat ko kolo začne postajati vse bolj "leno" in počasno. Nabriti proizvajalci zadeve sprogramirajo tako, da pač ne delujejo večno optimalno. Kaj lahko naredite? Najprej preberite navodila za uporabo. Ker gre večinoma za bolj zahteven poseg predlagamo, da ga za vas opravi servis ali uvoznik. Kolo na lep jesenski dan zapeljite vaš bicikel do mojstrov, ki bodo posodobili programsko opremo. Ko pa bo že tam naj vam očistijo še verigo in poberejo z nje vso letošnjo nesnago :)

Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.