Priljubljeno kombinacijo kolesarjenja in bivanja na ladji vam nudimo v vseh delih Evrope.

SKUPINSKA POTOVANJA

Ljubitelji ravnin boste uživali na kolesarjenju od Amsterdama do Rotterdama - na nizozemski Južni Turi. Nameščeni na družinski barki bomo z vode in kolesa spoznavali slovite zgodovinske kraje Utrecht, Oudeaarde, Rotteram in Schoonhoven, vmes pa uživali tudi v naravi južne delte Rena. Več o turi...

Če ste za bližjo destinacijo in mogoče že znane terene vas vabimo na kolesarsko turo in križarjenje po Severni Dalmaciji. Kličejo Trogir, Šibenik in Kornati! Več o potovanju...

SAMO 8

Tura, ki je skoraj z ladjo in kolesi, je Otočkanje po arhipelagu Turku. Sicer "kopenska tura" (spi se v hotelih in na kmečkih turizmih) pa se dosti časa dogaja na trajektih, ki povezujejo otočke v arhipelagu Turku. Več o tem posebnem potovanju...

INDIVIDUALNA POTOVANJA

anna maria VMed prvomajskimi prazniki se boste dišav tulipanovih polj in drugih rožic naužili med Tulipanovom krogom po Nizozemski. Vaša ladja odpluje krog po provinci Južna Holandija in se ustavi ob najlepših poljih. Zamudili ne boste niti cokel, izdelave okusne Gaude in si ogledali tudi živahni Amsterdam.

Od Passaua do Dunaja lahko potujete s kolesi in ladjo z obnovljeno Theodor Körner. Izjemno priljubljeno potovanje je mogoče na različne dni odhoda, vendar je zelo zasedeno, zato priopročamo zgodnje prijave. Klasična kraljevskocesarska nostalgija in avstrijska prijaznost. Auf Wiedersehen!

Letošnja novost je kolesarjenje in plovba po romantičnem zaledju Neaplja - polotoku Amalfi. Tu so posneli številne romantične filme, tudi vi obiščete otoka Ischia in Capri! Vi pa boste uživali v pokrajini, vinu in pašti.

Če bi potovanji začeli kje bližje - ladja Vita Pugna pluje po reki Pad med Mantovo in beneško laguno. Med pristanišči kolesarite skozi znamenita stara italijanska mesta Mantova, Piacenza in Ferrara. Tura se sklene v Benetkah, pred tem si lahko ogledate še bogate vile beneških trgovcev na rivieri reke Brente.

 ORGANIZIRANI PREVOZI DO IZHODIŠČA TURE

Potrebujete samo prevoz do začetka vaše kolesarske ture? Na željo vas prepeljemo, skupaj z vašimi kolesi, do začetka katerekoli ture. In vas na koncu potovanja tudi pridemo iskat! Od vrat do vrat.

Prevoze izvajamo z udobnimi kombiji in manjšimi avtobusi od 14 do 33 sedežev.

Za prevoz koles so na voljo specialne prikolice za 12 do 22 koles, posebej izdelane za enostaven in varen prevoz koles ter hitro nakladanje in razkladanje. Primerne so za prevoz vseh vrst koles.

Prevoz koles na lokacijo

Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Pridružite se nam facebook

Helia d.o.o turistična agencija
Helia d.o.o.
Trubarjeva cesta 8
4260 Bled
Slovenija
Tel.: 04 57 65 600
Fax.: 04 57 65 601
Mob.: 031 544 544
© Helia d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba ideART
Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.