helia dolina Krke z e-kolesi
#{9}#{13}
#{3}
#{1} #{2} #{12} #{11} #{4} #{10} #{5} #{6} #{7} #{8}

Program

Z dolino gradov se ne pohvalijo lahko samo Francozi, tudi naša ni od muh. Od izvira dolenjske lepotice Krke do Dolenjskih toplic se gradov naniza kar nekaj. Nekaj mogočno vidnih, nekaj skritih in dosti pozabljenih. Vsak ima svojo zgodbo. Mimo vseh lenobno teče Krka, v poletnih dneh njeni tolmuni in brzice pragov vabijo, da sestopite s kolesa in uživate v čisti kraški vodi.

Med potjo boste izvedeli:
- od kod Žužemberku nenavadno ime
- kako so device prislužile ime strašnemu stolpu
- kje so se obrti učili turjaški otroci
- kako so Dvorjani pomagali zmagati v prvi srbski vstaji
- kdo je skoval ljubljanski Čevljarski most

Narava poti: 90% stranske, neprometne lokalne poti. Skupni celodnevni vzpon 360 m. Izlet je primeren za otroke nad 12. letom.

Potek izleta: lasten prihod na parkirišče pri vasi Krka, parking je zastonj. Štartni časi so vsake pol ure, od 8:30 do 11:00. Tu prevzamete naša kolesa in podroben opis poti, pot je označena. Za izlet in pohajkovanje, kopanje in uživanje v naravi vam je na voljo cel dan. Ko dospete v Dolenjske Toplice, nas pokličete in mi vas odpeljemo nazaj do izhodišča izleta.

Cena

Cena izleta na osebo: 35 €

Cena vključuje: celodnevni najem električnega kolesa s potovalnimi torbami. Prevoz oseb in koles iz Dolenjskih toplic do izvira Krke. Odličen opis poti, zemljevid, po želji GPS sled. Organizacija izleta in DDV.

Popust za lastno kolo: 5 €.

Minimalno in obenem maksimalno število prijavljenih: 2 osebi. Če vas je več, nas pokličite, da se organiziramo v skladu z zdravstvenimi odredbami.

Roki plačil:
- ob prijavi 100% skupne cene.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa iz razlogov višje sile (vreme, zdravstvene / lokalne / naravne / politične razmere...). Navedeno število kilometrov je informativne narave in se lahko spremeni zaradi objektivnih okoliščin kot so razmere na cestah.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega aranžmaja in so vam na voljo tudi na sedežu agencije.

Vaše kolo

Električno kolo SCOTT E-SUB ACTIVE

Ima sedem mehanskih in pet elektronskih prestav. Lahko, vseh velikosti, nastavljivo po višinah, izjemno udobno potovalno kolo. Opremljeno pride s potovalno torbo, kompletom za popravila in ključavnico. Močna baterija zmore tudi dolge klance in šibke kolesarje.


Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.