helia srce istre z e-kolesi
#{9}#{13}
#{3}
#{1} #{2} #{12} #{11} #{4} #{10} #{5} #{6} #{7} #{8}

Program

Odpravili se bomo na odkrivanje osrednjega dela hrvaške Istre in se preko gričkov in hribčkov vzpenjali z električnimi kolesi. Pričnemo v Bujah, od koder se ob vrtenju pedal usmerimo po Parenzani proti bližnjim čudovitim naseljem nad dolino Mirne, se vmes kaj ustavimo, pogledamo, osvežimo in tudi prigriznemo. Dan zaključimo ob morju na zahodni obali Istre.

Izvedeli boste:
- veliko novega o Parenzani (kot npr. o podjetnih otrocih v vaseh ob progi...)
- zanimivosti o mestu umetnikov
- kdaj in kdo je našel največji tartuf na svetu v prejšnjem stoletju? Kaj jih dela tako posebne?
- kdo je bil prvi tiskar notnih zapisov v Rimu v 16.stoletju?
- kaj je sveti gral Poreča

Pridružite se nam na našem prvem spomladanskem kolesarskem izletu.

Cena

Cena izleta na osebo: 99 €

Cena vključuje: prevoz oseb in koles na omenjeni relaciji, najem električnega kolesa z elektriko. Kosilo, kozarček rujnega in kos kolača od Naše. Odlično vodenje poznavalca krajev ob poti (in licenco GZS). Organizacijo potovanja in DDV.

Minimalno in obenem maksimalno število prijavljenih: 7 oseb.

Izračun cene temelji na ponudbah, kot so nam jih posredovali partnerji na dan 22.1.2020.

Roki plačil:
- ob prijavi 100% skupne cene.

Zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris ni vključeno v ceno programa, lahko pa ga uredimo skupinsko na osnovi vašega naročila za dodatno plačilo. Pri tem potnikom nad 70 let zavarovalnica zaračunava 100 % doplačilo. Nezgodno zavarovanje je vključeno s strani agencije kot sestavni del programa.
Pridržujemo si pravico do spremembe programa iz razlogov višje sile (vreme, lokalne /naravne/politične razmere...). Navedeno število kilometrov je informativne narave in se lahko spremeni zaradi objektivnih okoliščin kot so razmere na cestah, vreme ali sestava skupine.

Splošne določbe: Skladno z 900. členom OZ si pridržujemo pravico do zvišanja cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih in drugih prevoznikov.
Skladno z 902. členom OZ si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega aranžmaja in so vam na voljo tudi na sedežu agencije.

Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.