Kopanje v Nadiži z e-kolesi

Natisni
kolesarski izlet kopanje Nadiža Helia
24.7.2021
Izleti s kolesi | Helia aktivna potovanja
Cena:
75 €
Odhod
24 Julij 2021
Trajanje
1 dan
Dolžina
50 km
Država
  • Slovenija
Začetna točka
Bled
Težavnost
  • 2

Razlaga težavnosti

Prijava Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Program

V soboto zgodaj zjutraj se srečamo na Bledu pri naši agenciji (Trubarjeva 8). Že takoj zjutraj bomo razmigali telesca in nekaj kilometrov prekolesarili do železniške postaje Bled - Jezero, od tu naprej pa z vlakom do Mosta na Soči.

Zamenjamo prevozno sredstvo in se s kolesi po dolini Soče odpeljemo v Breginjski kot. Dan bomo preživeli pod Napoleonovim mostom, kjer se boste lahko osvežili v gorski, a vedno topli Nadiži.

Koristno bomo združili s prijetnim, si privoščili piknik, družabne igre in uživali v zeleni naravi ob reki. Po kopanju kolesarjenje nazaj do Mosta na Soči na vlak, prihod na železniško postajo Bled - jezero ob 19.00 uri zvečer. 

Cena

Cena izleta: 75 €

Cena vključuje: povratno vozovnico za vlak na relaciji Bled Jezero - Most na Soči, najem električnega kolesa z vso opremo, piknik malico (sendvič in voda), turistično vodenje, organizacijo in DDV.

Minimalno število prijavljenih: 8 oseb. Maksimalno število prijavljenih: 12 oseb.

Roki plačil:
- ob prijavi 100% skupne cene.

Zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris ni vključeno v ceno programa, lahko pa ga uredimo skupinsko na osnovi vašega naročila za dodatno plačilo. Pri tem potnikom nad 70 let zavarovalnica zaračunava 100 % doplačilo. Nezgodno zavarovanje je vključeno s strani agencije kot sestavni del programa.
Pridržujemo si pravico do spremembe programa iz razlogov višje sile (vreme, lokalne /naravne/politične razmere...). Navedeno število kilometrov je informativne narave in se lahko spremeni zaradi objektivnih okoliščin kot so razmere na cestah, vreme ali sestava skupine.

Splošne določbe: Skladno z 900. členom OZ si pridržujemo pravico do zvišanja cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih in drugih prevoznikov.
Skladno z 902. členom OZ si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega aranžmaja in so vam na voljo tudi na sedežu agencije.