Helia kolesarski izleti

Izvirni enodnevni izvirni kolesarski izleti po pristnih slovenskih krajih za vsakogar. Slovite kolesarske poti, neodkriti kraji in izleti s posebnimi zgodbami!

Ciclovia Alpe Adria

kolesarski izlet Helia
25.9.2021
Helia kolesarski izlet
Cena:
65 €
Odhod
25 September 2021
Trajanje
1 dan
Dolžina
80 km
Država
  • Italija
  • Slovenija
Začetna točka
Ljubljana, Kranj, Bled
Težavnost
  • 1

Razlaga težavnosti

Prijava Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

En lep dan v kolesarskem sedlu

Izlet za tiste, ki si ne bi razbijali glave z zapleteno logistiko, ampak raje uživali v poti, razgledih in zanimivih obpotnih malenkostih!

Narava poti: trasa je popolnoma nezahtevna in povprečna telesna pripravljenost zadostuje.

Program

Gotovo ste že slišali za kolesarsko transverzalo Ciclovia Radweg / Alpe Adria. Speljana je iz Salzburga do Gradeža. Njen najbolj slikovit del je v Kanalski dolini med Trbižem in Furlanijo. Gotovo vas je že kdaj zamikalo, da bi se peljali po njej, pa se vam zdi logistika preveč zamotana in zamudna. Z našim izletom rešimo ta problem, saj vas poberemo v Ljubljani ali kje spotoma in vas na koncu dneva vrnemo v izhodišče. Vmes pa boste ne le malo gonili pedale (steza je skoraj sam dolg spust) in uživali v razgledih, ampak tudi izvedeli:
- kje v Sloveniji so doma Ogri?
- v kateri vasi sta samo dva letna časa?
- kako je koroški poročnik z robcem rešil trdnjavo v Klužah?
- do katere Tablje je nekoč segala domovina?
- kje so doma rezijske zverinice?
- recept za rezjanski medeni kolač...

Vabljeni :)

Cena

Cena izleta na osebo: 65 €

Cena vključuje: prevoz oseb in koles na omenjeni relaciji. Vodenje turističnega vodnika z licenco GZS. Organizacijo potovanja in DDV.

Doplačilo: najem klasičnega turnega kolesa 15 €, najem električnega kolesa 35 €

Minimalno število prijavljenih: 7 oseb.

Izračun cene temelji na ponudbah, kot so nam jih posredovali partnerji na dan 27.1.2020.

Roki plačil:
- ob prijavi 100% skupne cene.

Zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris ni vključeno v ceno programa, lahko pa ga uredimo skupinsko na osnovi vašega naročila za dodatno plačilo. Pri tem potnikom nad 70 let zavarovalnica zaračunava 100 % doplačilo. Nezgodno zavarovanje je vključeno s strani agencije kot sestavni del programa.
Pridržujemo si pravico do spremembe programa iz razlogov višje sile (vreme, lokalne /naravne/politične razmere...). Navedeno število kilometrov je informativne narave in se lahko spremeni zaradi objektivnih okoliščin kot so razmere na cestah, vreme ali sestava skupine.

Splošne določbe: Skladno z 900. členom OZ si pridržujemo pravico do zvišanja cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih in drugih prevoznikov.
Skladno z 902. členom OZ si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega aranžmaja in so vam na voljo tudi na sedežu agencije.

Video

© Helia d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba ideART
Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.