Helia kolesarski izleti

Enodnevni tematski izleti s kolesi po Sloveniji

Češnjev Antimaraton

Srečanje vseh udeležencev v Ljubljani ob 6:30 na parkirišču P+R na Viču, predhodno lahko tudi na zadnji strani železniške postaje (vlak iz Maribora ob 3:50).

Bi radi bi šli po češnje, pa nimate moči za maraton? Pridružite se nam na izletu, na katerem ne boste potrebovali nobene kondicije. In pri vsem ne bo štoparice - čas se bo povezal z nepozabnimi doživetji. Del poti nas zapelje vlak, tudi malce pod zemljo, kolesarjenje pa poteka po primorskih dolinah, med griči, kamor ne zaidete prav vsak dan. Malo pri sosedih, malo med Brdi. Od obronkov Alp do fantastičnih pogledov na Tržaški zaliv. Na trasi so samo spusti. Povratek v Ljubljano okrog 19:30.

S seboj vzemite: samo dobro voljo in daljnogled, če ga imate. 

Cena na osebo: 50 €

Cena vključuje: prevoz udeležencev in koles, vozovnico za vlak, sendvič in pijačo, vodnika, cestnine in DDV.

Doplačilo po želji: najem treking kolesa z vso opremo 15 €. Elektro kolo 25 €.

Najmanjše število udeležencev: 8.

Izračun cene temelji na ponudbah, kot so nam jih posredovali partnerji na dan 27.1.2020. Skladno z 900.členom OZ si pridržujemo pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih prevoznikov. Skladno z 902. členom istega zakona imamo tudi pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, ki še omogoča izvedbo programa potovanja pod danimi pogoji.

Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Pridružite se nam facebook

Helia d.o.o turistična agencija
Helia d.o.o.
Trubarjeva cesta 8
4260 Bled
Slovenija
Tel.: 04 57 65 600
Fax.: 04 57 65 601
Mob.: 031 544 544
© Helia d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba ideART
Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.