panoramski pogled na Izolo Helia kolesarski izlet

Klasična tura vseh slovenskih kolesarskih izletov!

Izvedeli boste:

  • da nimajo poševnega stolpa le v Pisi
  • kam se je zvrnil Vladar
  • kako je končala uboga Šarlota
  • zakaj je bilo treba spremniti zakon o vodah
  • kje in zakaj je spodrsnilo Parenzani
  • kje je bila prva športna jadralna regata na vesoljnem svetu...

Izkoristite lahko tudi turistični BON21!

Spust s kraškega roba

Helia potovanja
60 €
Odhod
16.4.2022
Začetna točka
Ljubljana, vstop tudi na Bledu, Radovljici in v Kranju
Dolžina
↔ 52 km, ↑ 350 m, ↓ 890 m
Težavnost
2

Program

Veste, da v angleško govorečem svetu kroži najkrajša šala o Sloveniji? Nekako takole gre: "Par se sprehaja po slovenski obali...... konec". :) Šalo na stran, so tudi države s še krajšo obalo kot je naša, Monaco ima le štiri kilometre. Mi se na kolesarski izlet po Obali zapeljemo malo drugače. Po poteh, za katere še niste nikoli slišali. Zapeljemo se po promenadi, kjer so še včeraj stali v dolgih kolonah pločevine. Na kratko - lep pomladni izlet za začetek kolesarske sezone.

Cena

Cena izleta na osebo: 60 €

Cena vključuje: prevoz oseb in koles na omenjeni relaciji. Sendvič z mortadelo in plastenko vode. Kos slovitega kolača od Naše. Odlično vodenje poznavalca krajev ob poti (in licenco GZS). Organizacijo potovanja in DDV.

Doplačilo: najem klasičnega turnega kolesa 15 €.

Minimalno in maksimalno število prijavljenih: 7 oseb.

Izračun cene temelji na ponudbah, kot so nam jih posredovali partnerji na dan 7.12.2021.

Roki plačil:
- ob prijavi 100% skupne cene.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa iz razlogov višje sile (vreme, lokalne /naravne/politične razmere...). Navedeno število kilometrov je informativne narave in se lahko spremeni zaradi objektivnih okoliščin kot so razmere na cestah, vreme ali sestava skupine.

Splošne določbe: Skladno z 900. členom OZ si pridržujemo pravico do zvišanja cene, če pride do sprememb v cenikih prevoznikov.
Skladno z 902. členom OZ si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega aranžmaja in so vam na voljo tudi na sedežu agencije.

Kolesa

Potovanja se lahko udeležite s svojim ali najamete naše kolo. Najem omogoča brezskrbno kolesarjenje - če pride do okvare, takoj dobite nadomestno kolo in še naprej uživate v potovanju. Ob najemu električnega kolesa, spremljevalci poskrbijo tudi za polnjenje baterije in vsakodnevno pripravo kolesa. Ko se dan začne, preprosto sedete na že "ogreto" kolo. 

Najamete lahko standardno potovalno kolo ali električno treking kolo

Standardno kolo

Helia oranžno potovalno standardno kolo

Kolesa so prirejena posebej za Helio in udobna kolesarska potovanja. Lahki trekingi imajo 24 prestav, števec, vključena je 24 litrska potovalna torba in ključavnica.

Helia električno potovalno kolo

Električna kolesa SCOTT Sub Active so odlična za kolesarske ture. Touring okvir omogoča udobno daljšo vožnjo. Imajo 9 mehanskih in 4 elektronske prestave, avtonomija baterije je 90 km. Tudi ta so opremljena s potovalnimi torbami in ključavnico.

Helia potovanja

Natisni  

Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.