Kolesarjenja z električnimi kolesi

Električna kolesa so hudi v modi in zakaj torej, vsaj za pokušino, ne bi zajahali tega modernega prevoznega sredstva. Izkušnja je super, tudi tisti, ki so imeli slabo ("potuha") vest so navdušeni. Preprosto dejstvo je, da so tovrstna kolesa udobna, a še vedno lepa solidna rekreacija. Pri kolesarskih potovanjih pa omogočajo udeležbo na turah, ki bi bile za marsikoga prezahtevne in nedosegljive. Kot Toskana, kjer so vsa mesteca na vrhu hribov...

vipavski griči z e-kolesi

Po vipavskih gričih z e-kolesi

Helia-izlet z e-kolesi vipavski griči
Helia-izlet v dolino Vipave
Cena:
80 €
Odhod
13 Oktober 2019
Trajanje
1 dan
Dolžina
37 km
Vodnik
Sašo Skalič
Država
  • Slovenija
Začetna točka
Ljubljana
Težavnost
  • 2
Prijava Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Program

Brez panike! Vipavski griči se za kolesarskega turista slišijo malo nelagodno, vendar se jih mi lotimo zvito - s pomočjo elektrike. Vinorodna pobočja nad Vipavo in lepi razgledi na okoliške hribe, Kras, Nanos in Banjšice bodo z lahkoto v užitek tudi manj pripravljenim od vas. Po grebenu nad dvema dolinama pa ne bomo samo vrteli pedalov, ob številnih obpotnih zanimivostih se ustavimo, se osvežimo s kakim močno razredčenim brizgancem, za nameček pa izveste še:

- kdo in zakaj je vipavska vina poimenoval Kindermaherji
- kako se je izkazal baron iz Kodretov
- zakaj imajo vipavske dekline dolge vratove
- kaj imajo skupnega Washington, Wimbledon in Ajdovščina
- kdo, kdaj in kje je zasadil prve vipavske trte

Izdamo pa vam še lokacijo, kje se lahko znebite hudiča, če bi vas slučajno nenadoma obsedlo :)

Izlet vodi Edi Fabjan. Nabrit Kraševec, ki pozna vse od blizu in daleč, ve za vse zadnje trače in čenče in je v žlahti tudi z Vidom Sorto, od koder štartamo in zaključimo naš program. V taki družbi je zadovoljstvo seveda zagotovljeno.

Vabljeni!

Cena

Cena izleta na osebo: 80 €

Cena vključuje: prevoz oseb in koles na omenjeni relaciji, najem električnega kolesa z elektriko. Malico, vinsko pokušino in kos kolača od Naše. Odlično vodenje poznavalca krajev ob poti. Organizacijo potovanja in DDV.

Minimalno in obenem maksimalno število prijavljenih: 8 oseb.

Izračun cene temelji na ponudbah, kot so nam jih posredovali partnerji na dan 10.3.2019.

Roki plačil:
- ob prijavi 100% skupne cene.

Zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris ni vključeno v ceno programa, lahko pa ga uredimo skupinsko na osnovi vašega naročila za dodatno plačilo. Pri tem potnikom nad 70 let zavarovalnica zaračunava 100 % doplačilo. Nezgodno zavarovanje je vključeno s strani agencije kot sestavni del programa.
Pridržujemo si pravico do spremembe programa iz razlogov višje sile (vreme, lokalne /naravne/politične razmere...). Navedeno število kilometrov je informativne narave in se lahko spremeni zaradi objektivnih okoliščin kot so razmere na cestah, vreme ali sestava skupine.

Splošne določbe: Skladno z 900. členom OZ si pridržujemo pravico do zvišanja cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih in drugih prevoznikov.
Skladno z 902. členom OZ si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega aranžmaja in so vam na voljo tudi na sedežu agencije.

Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Pridružite se nam facebook

Helia d.o.o turistična agencija
Helia d.o.o.
Trubarjeva cesta 8
4260 Bled
Slovenija
Tel.: 04 57 65 600
Fax.: 04 57 65 601
Mob.: 031 544 544
© Helia d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba ideART
Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.