Kolesarjenja z električnimi kolesi

Električna kolesa so hudi v modi in zakaj torej, vsaj za pokušino, ne bi zajahali tega modernega prevoznega sredstva. Izkušnja je super, tudi tisti, ki so imeli slabo ("potuha") vest so navdušeni. Preprosto dejstvo je, da so tovrstna kolesa udobna, a še vedno lepa solidna rekreacija. Pri kolesarskih potovanjih pa omogočajo udeležbo na turah, ki bi bile za marsikoga prezahtevne in nedosegljive. Kot Toskana, kjer so vsa mesteca na vrhu hribov...

helia dolina Krke z e-kolesi

Reka ljubezni z e-kolesi

dolina Krke z e-kolesi
novo
helia e-kolesa dolina Krke
Cena:
35 €
Odhodi
ob sobotah od 30.5.2020
Trajanje
1 dan
Dolžina
35 km
Vodnik
individualno za dve osebi
Država
  • Slovenija
Začetna točka
Izvir Krke
Težavnost
  • 2

Program

Z dolino gradov se ne pohvalijo lahko samo Francozi, tudi naša ni od muh. Od izvira dolenjske lepotice Krke do Dolenjskih toplic se gradov naniza kar nekaj. Nekaj mogočno vidnih, nekaj skritih in dosti pozabljenih. Vsak ima svojo zgodbo. Mimo vseh lenobno teče Krka, v poletnih dneh njeni tolmuni in brzice pragov vabijo, da sestopite s kolesa in uživate v čisti kraški vodi.

Med potjo boste izvedeli:
- od kod Žužemberku nenavadno ime
- kako so device prislužile ime strašnemu stolpu
- kje so se obrti učili turjaški otroci
- kako so Dvorjani pomagali zmagati v prvi srbski vstaji
- kdo je skoval ljubljanski Čevljarski most

Narava poti: 90% stranske, neprometne lokalne poti. Skupni celodnevni vzpon 360 m. Izlet je primeren za otroke nad 12. letom.

Potek izleta: lasten prihod na parkirišče pri vasi Krka, parking je zastonj. Tu prevzamete naša kolesa in podroben opis poti, pot je označena. Za izlet in pohajkovanje, kopanje in uživanje v naravi vam je na voljo cel dan. Ko dospete v Dolenjske Toplice, nas pokličete in mi vas odpeljemo nazaj do izhodišča izleta.

Cena

Cena izleta na osebo: 35 €

Cena vključuje: celodnevni najem električnega kolesa s potovalnimi torbami. Prevoz oseb in koles iz Dolenjskih toplic do izvira Krke. Odličen opis poti, zemljevid, po želji GPS sled. Organizacija izleta in DDV.

Popust za lastno kolo: 5 €.

Minimalno in obenem maksimalno število prijavljenih: 2 osebi. Če vas je več, nas pokličite, da se organiziramo v skladu z zdravstvenimi odredbami.

Roki plačil:
- ob prijavi 100% skupne cene.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa iz razlogov višje sile (vreme, zdravstvene / lokalne / naravne / politične razmere...). Navedeno število kilometrov je informativne narave in se lahko spremeni zaradi objektivnih okoliščin kot so razmere na cestah.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega aranžmaja in so vam na voljo tudi na sedežu agencije.

Vaše kolo

Električno kolo SCOTT E-SUB ACTIVE

Ima sedem mehanskih in pet elektronskih prestav. Lahko, vseh velikosti, nastavljivo po višinah, izjemno udobno potovalno kolo. Opremljeno pride s potovalno torbo, kompletom za popravila in ključavnico. Močna baterija zmore tudi dolge klance in šibke kolesarje.


Dolenjska vabi

Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Pridružite se nam facebook

Helia d.o.o turistična agencija
Helia d.o.o.
Trubarjeva cesta 8
4260 Bled
Slovenija
Tel.: 04 57 65 600
Fax.: 04 57 65 601
Mob.: 031 544 544
© Helia d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba ideART
Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.