Prodamo TIMA ALU FACTORY BIKE TRANSPORT prikolica za prevoz 23 koles

Posebna, profesionalno izdelana prikolica ALU za prevoz koles, hitro nakladanje in razkladanje, spuščen, pohodni, nedrseči sredinski greben, nastavljiva držala koles, prekrita z zaščitnim pokrovom, % stojala pod pravim kotom na smer vožnje, hitro in nežno pritrjevanje koles z dvema zadrževalnima vrvma, pocinkano ojnico sredinskega ušesa, podporno kolo nameščeno na ojnici.

Skupna dolžina: 6.640 mm; največja dovoljena skupna teža : 900 kg; skupna širina 1.890 mm; nosilnost 530 kg; nakladalna dolžina - 5.270 mm; lastna teža: 370 kg nakladalna širina 1.970 mm; vlečna obremenitev 100 kg; dolžina vlečnega droga 1.310 mm; sredinska kroglična spojka / končna stena, višina pritrditve 450 mm.

Lahka alu, varjena konstrukcija omogoča manevriranje z eno osebo. Nastavljiva oprijemališča za kolesa omogočajo prevoz koles z gumami različnih dimenzij in debelin. Hitro nakladanje in razkladanje, navpično vstavljanje preprečuje poškodbe obročev koles.

Kolesa 175/70 R13, vzmetena. Naletna zavora, rezervno kolo, škatla za orodje. LED osvetlitev. Ločeno zaklepanje glave priklopa.

Homologirana v Sloveniji z največjo dovoljeno hitrostjo 100 km/h. Neregistrirana, kompletna dokumentacija.

Nikoli rabljena. Cena po dogovoru, kličite 031 570 570.

Če sklenete zavarovanje odpovedi potovanja za več oseb, ki potujejo skupaj, potem izberite ceno potovanja, ki ustreza vsoti cen potovanja za vse posameznike skupaj.

Cena potovanja do Zavarovalna premija
200 €  11 €
300 €  16 €
400 €  20 €
500 €  24 €
750 €  35 €
1.000 €  46 €
1.500 €  69 €
2.000 €  92 €
2.500 €  115 €
3.000 €  138 €
4.000 €  184 €

Zavarovalna vsota za zavarovalno kritje odpovedi potovanja (točka 1 v tabeli zavarovalnega kritja) znaša maksimalno € 5.000,- na osebo in maksimalno € 15.000,- po škodnem primeru.
Večje zavarovalne vsote so veljavne samo s pisnim dovoljenjem zavarovalnice Europäische. Vsakokratna zavarovalna vsota velja skupno za vse zavarovane osebe skupaj.

Splošne informacije o zavarovanju odpovednega rizika (PDF)


Polog ob prijavi samo 10% in pozno plačilo preostanka

Svet okrog nas in je še vedno nepredvidljiv in kljub obetom so razmere tudi v gospodarstvu še nestabilne. Da se boste lažje zgodaj odločili in si zagotovili svoje mesto na potovanjih, smo znižali polog ob prijavi na le 10% končne cene. Preostanek plačila poravnate 15 dni pred odhodom na potovanje, ko bo to dokončno potrjeno. V primeru, da znotraj roka 15 dni pred odhodom potovanje zaradi uradne prepovedi (zapora mej, razglasitev epidemije, razglas rdeče cone) ni mogoče, ste upravičeni do vrnitve celotnega vplačanega zneska brez kakršnihkoli stroškov. Denar vam vrnemo v roku 5 delovnih dni.

 10+ naj naj!!!

Najlepši pogled iz sobe: Pitigliano, prvomajska tura z e-kolesi po Toskani - hotel Guastini. Pod okensko polico 100 metrski prepad, desno pa pogled na renesančno mesto.

Najlepši sončni vzhod: Vinales hotel Los Jasminez, Kuba.

Najlepši spust: - prvi dan ture ob reki Aare (CH tura). 25 kilometrov s prelaza Nufennen v dolini reke Rhone. Od ledenikov do Ženevskega jezera.

Najvišja točka začetka: vulkan Irazu v Kostariki. Začnemo na 3400 metrih!

Najboljša večerja: Hotel Corte Nettuno v Otrantu, prvomajska tura po Apuliji! Večerjo nam postrežejo v pomorskem muzeju!

Največ pašte na prevoženi kilometer: Emilia Romagna gastronomska tura

Zares, ampak prav zares, najboljša pizza kjerkoli: Pizzeria La Bucca (samo za Italijane) v Bellunu, tura Izzi Dolomiti!

Najboljši hotel: Teeenuta Moreno / Mesagne  - prvomajska tura Apulija. V prekrasnem parku. Zmagovalec tudi v kategoriji naj bazen in naj aperol-spritz!
Drugo mesto: kolesarjenje po Flandriji - hotel Hostelerie Kemelberg. Pet zvezdic na enkratni točki - edinem hribu v Flandriji s fantastičnim razgledom na Francijo pod vašim oknom in Belgijo - pod oknom jedilnice. Gospod Ervin vam zmeša najboljši kolesarski koktajl, večerja pa je v slogu slow food. Uživajte!
Tretje mesto: hotel Kapuzinergarten v Briesachu, Schwarzald (tura Alzacija). V nekdanjem samostanu..

Najbolj prisrčna gostiteljica: Jožica Strgar na Kambreškem, izlet Antimaraton.

Najbolj uspel pobeg skupine na kolesarski turi: 2017 na Porabski R-11. Pobeglo skupino smo našli šele po treh urah (v gostilni).

Najbolj razglašena glasbena točka: pub "The Houghs'" na turi Circum Celtica. Klavir ni bil uglašen že 50 let, prav toliko časa pa si gostilničarka tudi ni umila las...

Najbolj dišeča tura? In prijetna za oči... Tulipanov krog na Nizozemskem, od aprila do maja.

Potovanje z najdaljšim stažem? Prvomajska Apulija, teče že 12 let!

Najboljša biopaša (za oči in želodček): kolesarska tura po arhipelagu Turku, skozi širne brezove gozdove, polne borovnic in jagod.

Najstarejši most, ki ga prečkamo? Ponte d'Abbadia pri Vulciju, tura z ekolesi po Toskani. Star je 2.100 let!

Najcenejše pivo: Lorrha, Irska Pat Hough in njegova odštekana gostilna v svinjski štali.

Trenutni rekord v predrti zračnici? Na Gradovih Loire po 150 metrih kolesarjenja. V številu predrtih zračnic enega kolesarja? 9 v enem dnevu, zaradi slabega plašča. Skupinsko? Skupno 32 na dveh turah po Škotski.

Najstarejši gost? 84 let.

Najmlajša gostja? 2 leti.

Gosta z največ prevoženimi kilometri? Vinko in Silvi Cedilnik - 30+ tur in velikooooo kilometrov.

© Helia d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba ideART
Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.