Če sklenete zavarovanje odpovedi potovanja za več oseb, ki potujejo skupaj, potem izberite ceno potovanja, ki ustreza vsoti cen potovanja za vse posameznike skupaj.

Cena potovanja do Zavarovalna premija
200 €  11 €
300 €  16 €
400 €  20 €
500 €  24 €
750 €  35 €
1.000 €  46 €
1.500 €  69 €
2.000 €  92 €
2.500 €  115 €
3.000 €  138 €
4.000 €  184 €

Zavarovalna vsota za zavarovalno kritje odpovedi potovanja (točka 1 v tabeli zavarovalnega kritja) znaša maksimalno € 5.000,- na osebo in maksimalno € 15.000,- po škodnem primeru.
Večje zavarovalne vsote so veljavne samo s pisnim dovoljenjem zavarovalnice Europäische. Vsakokratna zavarovalna vsota velja skupno za vse zavarovane osebe skupaj.

Splošne informacije o zavarovanju odpovednega rizika (PDF)

 

Polog ob prijavi samo 10% in pozno plačilo preostanka

Svet okrog nas in je še vedno nepredvidljiv in kljub obetom so razmere tudi v gospodarstvu še nestabilne. Da se boste lažje zgodaj odločili in si zagotovili svoje mesto na potovanjih, smo znižali polog ob prijavi na le 10% končne cene. Preostanek plačila poravnate 15 dni pred odhodom na potovanje, ko bo to dokončno potrjeno.

Sprememba ali odpoved rezervacije brez stroškov

Helia vam omogoča spremembo rezervacije ali odpoved potovanja "brez vprašanj, brez razlage" brez vsakih stroškov do 15 dni pred odhodom. Po tem roku velja običajna lestvica odpovednih stroškov. Helia ne izdaja vrednostnic ali bonov. Vaš denar vam vrnemo v roku petih delovnih dni.

V primeru, da znotraj roka 15 dni pred odhodom potovanje zaradi uradne prepovedi (zapora mej, razglasitev epidemije, razglas rdeče cone) ni mogoče, ste upravičeni do vrnitve celotnega vplačanega zneska brez kakršnihkoli stroškov.

Popust za zgodnje prijave

Za vse prijave na potovanja. ki prispejo do konca februarja, vam obračunamo 20 € popusta na osebo. Popust ne velja za enodnevne izlete.

Ti posebni pogoji veljajo samo za vse prijave, ki prispejo do vključno 28.2.2021.10+ naj naj!!!

Najlepši pogled iz sobe: Pitigliano, prvomajska tura z e-kolesi po Toskani - hotel Guastini. Pod okensko polico 100 metrski prepad, desno pa pogled na renesančno mesto.

Najlepši sončni vzhod: Vinales hotel Los Jasminez, Kuba.

Najlepši spust: - prvi dan ture ob reki Aare (CH tura). 25 kilometrov s prelaza Nufennen v dolini reke Rhone. Od ledenikov do Ženevskega jezera.

Najvišja točka začetka: vulkan Irazu v Kostariki. Začnemo na 3400 metrih!

Najboljša večerja: Hotel Corte Nettuno v Otrantu, prvomajska tura po Apuliji! Večerjo nam postrežejo v pomorskem muzeju!

Največ pašte na prevoženi kilometer: Emilia Romagna gastronomska tura

Zares, ampak prav zares, najboljša pizza kjerkoli: Pizzeria La Bucca (samo za Italijane) v Bellunu, tura Izzi Dolomiti!

Najboljši hotel: Teeenuta Moreno / Mesagne  - prvomajska tura Apulija. V prekrasnem parku. Zmagovalec tudi v kategoriji naj bazen in naj aperol-spritz!
Drugo mesto: kolesarjenje po Flandriji - hotel Hostelerie Kemelberg. Pet zvezdic na enkratni točki - edinem hribu v Flandriji s fantastičnim razgledom na Francijo pod vašim oknom in Belgijo - pod oknom jedilnice. Gospod Ervin vam zmeša najboljši kolesarski koktajl, večerja pa je v slogu slow food. Uživajte!
Tretje mesto: hotel Kapuzinergarten v Briesachu, Schwarzald (tura Alzacija). V nekdanjem samostanu..

Najbolj prisrčna gostiteljica: Jožica Strgar na Kambreškem, izlet Antimaraton.

Najbolj uspel pobeg skupine na kolesarski turi: 2017 na Porabski R-11. Pobeglo skupino smo našli šele po treh urah (v gostilni).

Najbolj razglašena glasbena točka: pub "The Houghs'" na turi Circum Celtica. Klavir ni bil uglašen že 50 let, prav toliko časa pa si gostilničarka tudi ni umila las...

Najbolj dišeča tura? In prijetna za oči... Tulipanov krog na Nizozemskem, od aprila do maja.

Potovanje z najdaljšim stažem? Prvomajska Apulija, teče že 12 let!

Najboljša biopaša (za oči in želodček): kolesarska tura po arhipelagu Turku, skozi širne brezove gozdove, polne borovnic in jagod.

Najstarejši most, ki ga prečkamo? Ponte d'Abbadia pri Vulciju, tura z ekolesi po Toskani. Star je 2.100 let!

Najcenejše pivo: Lorrha, Irska Pat Hough in njegova odštekana gostilna v svinjski štali.

Trenutni rekord v predrti zračnici? Na Gradovih Loire po 150 metrih kolesarjenja. V številu predrtih zračnic enega kolesarja? 9 v enem dnevu, zaradi slabega plašča. Skupinsko? Skupno 32 na dveh turah po Škotski.

Najstarejši gost? 84 let.

Najmlajša gostja? 2 leti.

Gosta z največ prevoženimi kilometri? Vinko in Silvi Cedilnik - 30+ tur in velikooooo kilometrov.

© Helia d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba ideART
Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.