Potovanja v času COVID-a

Potovanja v času epidemije COVID

V času virusne epidemije v podporo potnikom redno in dnevno preverjamo dostopnost potovanj, izvajanja letov ter delovanja letališč in spremljamo razmere v ciljnih državah ter priporočil MZZ in NIJZ. Če se pojavijo ovire, ki bi ogrozile goste in nas, močno otežile ali onemogočile izvedbo programa, bomo mi zagotovo prvi odpovedali takšno potovanje. Hkrati ne bomo odpovedovali programov brez uradnih prepovedi pristojnih domačih in pristojnih državnih organov na cilju potovanja. V stalnem kontaku smo tudi z našimi agenti v tujini, ki najlažje in najboljše lahko ocenijo lokalne razmere.

Vsa naša zagotovljena potovanja so načrtovana in bodo izvedena. Če bi prišlo do spremembe o nameravanem potovanju, vas bomo o tem pravočasno obvestili.

Udeleženci potovanj lahko sprotno sami preverite podrobne informacije o vstopu v posamezno državo s pomočjo IATA zemljevida.

Hitri pregled potovalnih informacij po Evropi: vladne informacije RS in Evropska komisija.

Napotujemo v pravočasno pridobitev EU DIGITALNEGA COVID POTRDILA, ki je enotno za celotno Evropo. Gre za splošno veljavno kovidno PCT potrdilo o prebolelosti, cepljenosti ali testiranju, namen pa je lajšanje varnega prostega gibanja po Evropski uniji. Več informacij ...

Helia se obvezuje, da v roku 14 dni od odpovedanega lastnega potovanja, ki nastane zaradi nezmožnosti izvedbe kot posledica COVID restrikcij (katerih organizator je Helia) povrne celoten vplačan znesek za aranžma.

 

 

Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.