Helia Blog

Blog o potovanjih turistične agencije Helia. Zgodbe in vtisi s poti. Praktični nasveti in razlage.

Romantični začetki

 

Če bi rekli, da je Helia nastala kot garažna firma bi se malo zlagali. Helia je namreč začela s poslovanjem v slavni blejski slaščičarni :)

Ko smo pred petnajstimi leti ustanavljali podjetje je bilo denarja dovolj le za registracijo firme in potreben polog. Za kaj drugega ga ni bilo, tako, da smo se "zaposleni" prve tri mesece enkrat tedensko dobivali na sestankih kar na kavi v slaščičarni. Kot smo zaslužili prve cente smo jih takoj investirali v "služben prostor", kjer je Saša kraljevala na šestih kvadratnih metrih naslednjih pet let. Takrat smo kupili tudi prva kolesa - šest komadov in zdelo se nam je da smo veliki frajerji in resna agencija. Bila so "železna" Peugeotova kolesa, in s slovito firmo, ki je prva v zgodovini sploh začela serijsko izdelovati kolesa smo sodelovali do žalostnega konca njihovega kolesarskega programa.

Danes so nam premajhni že stokrat večji prostori in v skladiščih imamo več kot tristo koles. Omenjam kar tako, ker ves čas poslušamo, kako se pri nas nič ne da in nič ni mogoče.
Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.