Helia Blog

Blog o potovanjih turistične agencije Helia. Zgodbe in vtisi s poti. Praktični nasveti in razlage.

Apulija

Pet naj naj .. po cesti

Pet najboljših dnevnih etap na naših potovanjih:

- Santa Maria di Leuca - Otranto. Najlepša obalna kolesarska cesta v Evropi. Med morjem in nebom, fenomenalni razgledi, kaktusovi drevoredi, žveplene toplice in ježki za sladokusce... Tura po Apuliji

- od izvira Rhone do Briga. Sanjska švicarska gorska krajina, Milke na štirih nogah in 5 km izvirne antične rimske ceste. Tura ob Rhoni.

- Calander - Killin. Popolna tišina Višavja, trasa po nekdanji železniški progi, lochs in lochs in lochs ter jeleni kapitalci v jutranjih meglicah. Tura po Škotskem višavju.

- po dolini Brente. Iz Tirolske v Mediteran, po stezi med neskončnimi sadovnjaki, vožnja po mrežah nad deročo Brento in za piko na i božanski gelato v Bassanu. Tura Dolce Veneto.

- Saintes Mairies aux Mer do Fontevieilla. Bosi po pesku čez nasip Camargue, mimo neštetih rožnatih flamingov do Van Goghovega Arlesa in kopanje v vodnjaku. Tura Provansa in Camargue.

Kaj še čakate?


Naročilo na E-novice

S prijavo se strinjam s politiko zasebnosti

Za funkcionalnost strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.